PIERRE GAGNAIRE​

סודות השף - אוכל צרוב?

הוסף צבע לבשר שלך, דגים וירקות כדי לתת להם את הקרום המיוחד שבו כל אוהבי המזון הם כל כך אוהבים!

כדי לקבל מזון מתובל היטב, הקפד לחמם את שומן הבחירה (חמאה או שמן) במחבת לפני שאתה מתחיל לבשל.

אם יש לך חתיכת בשר, זה לוקח רק כמה דקות על הגריל כדי שיהיה צרוב ומבושל לשלמות.

סגור העגלה שלי
סגור רשימת משאלות
סגור צפיתם לאחרונה
סגור
השווה בין מוצרים (0 מוצרים)
השווה מוצר
השווה מוצר
השווה מוצר
השווה מוצר
סגור
קטגוריות