PIERRE GAGNAIRE​

איך מבשלים דג במלח?

.כדי להכין קרום מלח מקסים, כל מה שאתה צריך לעשות הוא לערבב מלח גס עם חלבון ביצה
.אפשרל הוסיף תבלינים לפי הטעם
שים דג מכוסה קרום מלח בתנור מחממים כדי ל°230 
.ולבשל עד שהטמפרטורה הנכונה ואחידה כל כולו
!ברגע שהדג מבושל, לשבור את הקרום על השולחן וליהנות

סגור העגלה שלי
סגור רשימת משאלות
סגור צפיתם לאחרונה
סגור
השווה בין מוצרים (0 מוצרים)
השווה מוצר
השווה מוצר
השווה מוצר
השווה מוצר
סגור
קטגוריות